EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

Verpleegkundige revalidatiezorg, 2402-06

Over Klimmendaal 

Ben je op zoek naar een leuke, afwisselende en leerzame functie in de zorg? Patiënten ondersteunen op momenten dat het leven niet loopt zoals verwacht? Dan is werken in de revalidatie echt iets voor jou! De kliniek is voor revalidatiepatiënten en hun naasten een veilige en vertrouwde, gastvrije omgeving waar getraind wordt in de functionele context. De verpleegkundige biedt 24/7 zorg en werkt revaliderend volgens de laatste inzichten en richtlijnen, rekening houdend met de balans tussen belasting en belastbaarheid. 

Bij Klimmendaal hebben 650 revalidatiespecialisten dagelijks de zorg voor onze patiënten. Ieder vanuit zijn of haar eigen specialisme, maar allemaal met dezelfde inzet en kracht. Werken bij Klimmendaal is met zorg werken in een professionele en klantgerichte omgeving op diverse locaties in Oost-Nederland. Samen begeleiden we patiënten naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past. 

Voor de volwassenen kliniek, locatie Arnhem, zoeken wij een 

Verpleegkundige revalidatiezorg

24 tot 36 uur gemiddeld per week
(uren zijn bespreekbaar)

Wat worden jouw werkzaamheden?

Je komt te werken op de afdeling Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) of de afdeling MS/Parkinson/CVA/NMA en Orthopedie.

Welke patiënten ga je begeleiden?

Bij Klimmendaal revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

De klinische afdelingen voor de doelgroep volwassenen bestaan uit 3 teams: 
•       Team 1 Niet aangeboren hersenletsel en CVA.
•       Team 2 CVA, Parkinson en MS.
•       Team 3 Orthopedie, CVA, NMA ( Neuro Musculaire Aandoeningen).
Momenteel zijn afdeling 2 en 3 samengevoegd.

Wat vragen wij?

• Diploma Verpleegkundige niveau 4 of 5 is vereist (BIG geregistreerd).
• Doorzettingsvermogen en gevoel voor humor.
• Ervaring met de doelgroep is een pré.
• Goede sociale vaardigheden zijn vereist bij het begeleiden van patiënten en bij de samenwerking in het multidisciplinaire team.
• Tactvolle- en professionele houding t.a.v. de contacten naar patiënten en hun relaties in intensieve begeleidingssituaties.
• Eventuele ervaring met het aandachtsgebied wondzorg of continentie of de bereidheid om hierin een opleiding te volgen is een pré,
   maar we nodigen je zeker ook uit om te solliciteren indien je dit niet hebt.
• Open houding; feedback kunnen geven en ontvangen.
• Je bent in het bezit van een BHV diploma of bent bereid deze te behalen.
• De bereidheid tot het werken van alle voorkomende diensten. 

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Wie zijn jouw nieuwe collega’s?

De organisatie van Klimmendaal berust op 4 kernwaarden, 1 ervan is dat we ‘samen werken en elkaar versterken’. Maar ook naast het werken wordt de verbinding gezocht met andere collega’s; denk aan onze actieve personeelsvereniging. Onze organisatie heeft een actieve personeelsvereniging die het hele jaar door activiteiten voor iedereen organiseert: bijv. sportieve activiteiten, creatieve avond(en), sinterklaasfeest voor de kinderen van de PV-leden maar ook o.a. culinaire proeverijen.

Het team V&V (Verpleging en verzorging) Volwassenen Arnhem is een gemêleerd en betrokken team. Je maakt daarnaast ook deel uit van het enthousiaste multidisciplinaire team.

Wat hebben wij te bieden?

Een prettige werksfeer met enthousiaste en betrokken collega's. 
Arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen (FWG 45 min. € 2.832,- en max. € 3.824,- bruto per maand bij een voltijds contract), waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33% en een goede pensioenregeling. Indien jij al wond- of continentieverpleegkundige bent, is een gedeelte van het contract in
FWG 50 bespreekbaar. We bieden een tijdelijk contract voor de duur van 1 jaar. 

Met ingang van 1 juni 2024 zal er, conform CAO, een structurele salarisverhoging plaatsvinden van 5%.

Fijn om te weten, is dat we bij Klimmendaal een MKSA regeling hebben waarmee je bijvoorbeeld een deel van de aanschaf van een fiets, computer of een sportabonnement kunt financieren. Daarnaast heeft Duurzame Inzetbaarheid speciale aandacht bij Klimmendaal. De gezondheid en het welzijn van onze medewerkers is ontzettend belangrijk. Alleen als dat in de juiste balans is, kunnen we onze patiënten geven wat we beloven. 

Is je interesse gewekt?

Solliciteren kan tot en met 26 februari a.s. 
Interne kandidaten solliciteren via Insite.

Je kunt via de button rechts bovenaan de pagina solliciteren. 

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 28 februari a.s.

Voor nadere informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met de contactpersoon van de vacature Nienke Rooza, Teammanager Verpleegkunde & Verzorging Arnhem, op telefoonnummer 0682520315 of per mail: n.rooza@klimmendaal.nl 

Let op: Na de sluitingsdatum van de vacature is de vacaturetekst niet meer beschikbaar.
Denk er aan om de tekst op te slaan en/of te printen.


Deze werving wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet, waarbij interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben op externe kandidaten.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Acties