EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

Twee GZ-psychologen in opleiding tot klinisch neuropsycholoog (GIOS), 2207-06

Over Klimmendaal

 

Ben je op zoek naar een leuke, afwisselende en leerzame functie in de zorg? Heb je belangstelling voor het werken met kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking en wil je hen op weg helpen? Dan is werken in de revalidatie echt iets voor jou!

Bij Klimmendaal hebben 700 revalidatiespecialisten dagelijks de zorg voor onze patiënten. Ieder vanuit zijn of haar eigen specialisme, maar allemaal met dezelfde inzet en kracht. Werken bij Klimmendaal is met zorg werken in een professionele en klantgerichte omgeving op diverse locaties in Oost-Nederland. Samen begeleiden we patiënten naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Klimmendaal ziet opleiden en ontwikkelen als cruciaal om de beste kwaliteit van revalidatiezorg te kunnen bieden en is continu op zoek naar innovatieve en effectieve manieren van leren. In het Expertisecentrum verbinden wij opleiden, wetenschappelijk onderzoek en innovatie. Binnen Klimmendaal bieden we medisch specialistische opleidingen voor revalidatieartsen, GZ-psychologen, klinisch neuropsychologen en physician assistants.

Voor de doelgroep Volwassenen, is plek voor twee GZ-psychologen met werkervaring voor de specialistische opleiding tot klinisch neuropsycholoog.
Daarom zoeken wij voor het Team Opleiding gedragwetenschappen, locatie Arnhem, twee

 

Klinisch neurospychologen in opleiding

32-36 uur gemiddeld per week

Wat worden jouw werkzaamheden?

De kern van jouw functie bestaat uit het uitvoeren van diagnostiek en het behandelen van volwassen revalidanten met neurologische aandoeningen en neuropsychologische problemen, zowel klinisch als poliklinisch. Je werkt in een multidisciplinair team dat o.a. bestaat uit: een klinisch neuropsycholoog, revalidatieartsen, physician assistants, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, maatschappelijk werkenden en (GZ-)psychologen. Je werkt onder begeleiding van een klinisch neuropsycholoog. Om aan de gevraagde opleidingseisen te voldoen en als specialist opgeleid te worden, zul je werkzaam zijn in meerdere teams binnen de eenheid Volwassenen. Je bent 4-5 dagen per week werkzaam in de praktijk en volgt gemiddeld 2 dagen per maand cursorisch onderwijs.

Het cursorische deel van de opleiding vindt plaats bij de RINO groep in Utrecht. De begeleiding bestaat uit ondersteuning door de praktijkopleider, werkbegeleiders en supervisoren.

Gedurende de opleiding is sprake van een leer-arbeidsovereenkomst met de Klimmendaal Academie (onderdeel van het Expertisecentrum). Je valt formatief onder het Expertisecentrum en ontvangt leiding van de manager bedrijfsvoering van het Expertisecentrum. Functioneel wordt je aangestuurd door de team coördinator van het team waar je je praktijkdeel invult.

Wat vragen wij?

 Wij vragen:

 • Afgerond diploma GZ-psycholoog en BIG-registratie.
 • De bereidheid om de opleiding tot klinisch neuropsycholoog te volgen.
 • Gemotiveerde belangstelling om te werken vanuit een neuropsychologische invalshoek.
 • Kennis van en ervaring met het behandelen van genoemde doelgroepen, bij voorkeur in multidisciplinair revalidatieverband.
 • Interesse in het overdragen van kennis, onder ander door het uitvoeren en vertalen van wetenschappelijk onderzoek in de praktijk.
 • Een PAON verklaring ten bewijze dat je voldoet aan de wettelijke vooropleidingseisen voor de opleiding tot klinisch neuropsycholoog.
 • Zelfstandig en in multidisciplinair teamverband kunnen werken.
 • Een doortastende en flexibele persoonlijkheid.
 • Zelfreflecterend vermogen om te kunnen profiteren van de praktijkbegeleiding en supervisie.
 • Bereidheid zich in te zetten voor de behandeling vanuit de gedachte: "patiënt centraal".

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Wat hebben wij te bieden?

We bieden

 • Een leer-arbeidsovereenkomst van 32-36 uur per week voor de duur van de opleiding met de intentie tot een vaste aanstelling na afronding van de opleiding.
 • Een werkomgeving waarin betrokken professionals gemotiveerd samenwerken met patiënten om de hoogste haalbare resultaten te bereiken.
 • Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizensalariëring (salarisschaal FWG 65 min. € 3.850,- max. € 5.801,- bruto per maand) waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33% en een goede pensioenregeling.
 • We vergoeden de opleiding tot klinisch neuropsycholoog volledig.
 • Klimmendaal verzorgt de praktijk- en werkbegeleiding en supervisie in het kader van de opleiding tot klinisch neuropsycholoog. 

Is je interesse gewekt?

Solliciteren kan tot en met 4 september 2022 a.s.

De gesprekken vinden plaats op donderdagmiddag 15 september a.s.

Interne kandidaten solliciteren via Insite.

Je kunt via de button rechts bovenaan de pagina solliciteren.

Voor nadere informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met de contactpersoon van de vacature Dirk Bertens, klinisch neuropsycholoog, op telefoonnummer 06-12049556 of per mail: d.bertens@klimmendaal.nl

Let op: Na de sluitingsdatum van de vacature is de vacaturetekst niet meer beschikbaar.
Denk er aan om de tekst op te slaan en/of te printen.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Acties