EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

Teamleider Services, 2309-03

Over Klimmendaal

Ben je op zoek naar een leuke, afwisselende en leerzame functie in de zorg? Heb je belangstelling voor het werken in de omgeving van kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking? Dan is werken in de revalidatie echt iets voor jou!

Bij Klimmendaal hebben 700 revalidatiespecialisten dagelijks de zorg voor onze patiënten. Ieder vanuit zijn of haar eigen specialisme, maar allemaal met dezelfde inzet en kracht. Werken bij Klimmendaal is met zorg werken in een professionele en klantgerichte omgeving op diverse locaties in Oost-Nederland. Samen begeleiden we patiënten naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Voor Team Services, locatie Apeldoorn, zoeken wij dringend een

Teamleider Services

24 uur gemiddeld per week

Wat worden jouw werkzaamheden?

Als Teamleider Services geef je leiding aan de collega’s van de receptie, het restaurant/patiëntenvoeding, de technische dienst en ben je aanspeekpunt van de schoonmaak. Je stuurt een kleine 9 fte/20 medewerkers aan en op dagelijkse basis stuur je externe dienstverleners aan en maak je onderdeel uit van het BHV team op de locatie.

Je geeft op coachende wijze leiding aan facilitaire medewerkers zodat zij individueel excelleren en zelfstandige (en gezamenlijke) resultaten neerzetten. Samen met leveranciers haal je het optimale uit facilitaire overeenkomsten. Jij grijpt iedere kans aan om services optimaal te laten aansluiten op de behoeften van je collega’s en onze patiënten.

Samen met jouw directe collega teamleider in Arnhem zorgen jullie voor eenzelfde dienstverlening op beide locaties. Jouw direct leidinggevende is de Manager Services.

Wat vragen wij?

• Jij hebt een HBO opleiding, bij voorkeur facilitymanagement of hogere hotelschool, of je functioneert op HBO niveau.
• Jij hebt ruime kennis van facilitaire dienstverlening o.a. door ervaring.
• Jij hebt ruime ervaring met leiding geven.
• Jij functioneert zelfstandig binnen organisatiedoelstellingen.
• Jij bent sociaal vaardig.
• Je hebt kennis van de laatste toepasselijke wet- en regelgeving.
• Je werkt zelfstandig en flexibel.
• Je werkt daarnaast goed samen in multidisciplinair teamverband.
• Je hebt een positieve instelling, ziet kansen en staat stevig in je schoenen.
• Je hebt BHV of bent bereid deze te halen.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Wie zijn jouw nieuwe collega’s?

De organisatie van Klimmendaal berust op 4 kernwaarden, 1 ervan is dat we ‘samen werken en elkaar versterken’. Maar ook naast het werken wordt de verbinding gezocht met andere collega’s; denk aan onze actieve personeelsvereniging. Onze organisatie heeft een actieve personeelsvereniging die het hele jaar door activiteiten voor iedereen organiseert: bijv. sportieve activiteiten, creatieve avond(en), sinterklaasfeest voor de kinderen van de PV-leden maar ook o.a. culinaire proeverijen.

Wat hebben wij te bieden?

Een prettige, betrokken werksfeer in een enthousiast, gemotiveerd en collegiaal team. We bieden een tijdelijk contract voor de duur van 1 jaar. Bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfseconomische omstandigheden gaan we daarna over naar een contract voor onbepaalde tijd.
Startdatum is in overleg, voorkeur gaat uit naar zo spoedig mogelijk.

Wij bieden arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen (salarisschaal FWG55 min. € 3.270,-- en max. € 4.611,-- bruto per maand bij een voltijds contract), waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33% en een goede pensioenregeling.
Met ingang van 1 december 2023 én 1 juli 2024 zal er, conform CAO, een structurele salarisverhoging plaatsvinden van 5%.

Fijn om te weten, is dat we bij Klimmendaal een MKSA regeling hebben waarmee je bijvoorbeeld een deel van de aanschaf van een fiets, computer of een sportabonnement kunt financieren. Daarnaast heeft Duurzame Inzetbaarheid speciale aandacht bij Klimmendaal. De gezondheid en het welzijn van onze medewerkers is ontzettend belangrijk. Alleen als dat in de juiste balans is, kunnen we onze patiënten geven wat we beloven. 

Is je interesse gewekt?

Solliciteren kan tot en met 29 september a.s. 
Interne kandidaten solliciteren via Insite. 
Je kunt via de button rechts bovenaan de pagina solliciteren.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 10 oktober a.s. tussen 9.30 en 14.00 uur.

Voor nadere informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met de contactpersoon van de vacature Natascha van Noort, Manager, via mail: n.vannoort@klimmendaal.nl of per telefoon: 06-51951357
 

Let op: Na de sluitingsdatum van de vacature is de vacaturetekst niet meer beschikbaar.
Denk er aan om de tekst op te slaan en/of te printen.


Deze werving wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet, waarbij interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben op externe kandidaten.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Acties