EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

Opleidingsplaatsen GZ-psycholoog, 2103-07

Over Klimmendaal

 

Bij Klimmendaal hebben 700 revalidatiespecialisten dagelijks de zorg voor onze patiënten. Ieder vanuit zijn of haar eigen specialisme, maar allemaal met dezelfde inzet en kracht. Werken bij Klimmendaal is met zorg werken in een professionele en klantgerichte omgeving op diverse locaties in Oost-Nederland. Samen begeleiden we patiënten naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.


Klimmendaal biedt een werkomgeving waarin betrokken professionals gemotiveerd en samen met de patiënt resultaten bereiken. Om dit te bereiken hebben wij gestructureerd aandacht voor de deskundigheid, innovatiekracht en expertise van onze medewerkers en bieden wij opleidingsplaatsen voor revalidatieartsen, GZ-psychologen, KN-psychologen en de physician assistants.

Voor de doelgroep Volwassenen, zoeken wij twee

Basis-psychologen (MSc.)
voor twee voltijdsopleidingsplaatsen tot GZ-psycholoog per september 2021
 

Gedurende de opleiding is sprake van een leer-arbeidsovereenkomst met de Klimmendaal Academie (onderdeel van het Expertise Centrum).

Het cursorische deel van de opleiding vindt plaats bij het Radboud Centrum Sociale Wetenschappen (RCSW).

Het praktijkgedeelte van een van de opleidingsplaatsen zal plaatsvinden bij verschillende afdelingen binnen Klimmendaal, waarbij je zowel werkzaam zal zijn op locatie Apeldoorn (Arnhemseweg) als locatie Arnhem (Heijenoordseweg). De doelgroepen waarmee je gaat werken zijn Orthopedie & Pijn en Neurologie (o.a. CVA, Parkinson, MS en NMA).

Bij de andere opleidingsplaats zal het praktijkgedeelte het eerste jaar binnen Klimmendaal plaatsvinden binnen de doelgroep neurologie en het tweede jaar binnen Pluryn (een van onze samenwerkingspartners). Daar zal je voornamelijk gaan werken met volwassenen met NAH, (met of zonder lvb) in de chronische fase.

Gedurende je opleiding bestaat de begeleiding uit ondersteuning vanuit de praktijkopleider, werkbegeleiders en supervisoren.  

Wat worden jouw werkzaamheden?

De kern van jouw functie bestaat uit het uitvoeren van psychodiagnostiek, indicatiestelling, adviseren, behandelen en/of verwijzen van patiënten. Dit voer jij uit bij zowel klinische als poliklinische patiënten. Bij een voltijdsaanstelling (32 uur) ben je 4 dagen per week werkzaam in de praktijk en volg je wekelijks een dag cursorisch onderwijs. Beschik je over een volledige vooropleiding tot cognitief gedragstherapeut (VGCt), dan kom je mogelijk in aanmerking voor een verkorte cursorische opleiding of vrijstelling in het cursorische deel van de opleiding.

Wat vragen wij?

 • Een afgerond doctoraalexamen of een universitaire masteropleiding psychologie of gezondheidswetenschappen (afstudeerrichting geestelijke gezondheidskunde).
 • Een LOGO verklaring ten bewijze dat je voldoet aan de wettelijke vooropleidingseisen voor de opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog.
 • Kennis van de genoemde doelgroepen en enige ervaring met het behandelen van genoemde patiënten.
 • Gemotiveerde belangstelling voor het werken met de genoemde doelgroepen.
 • Zelfstandig en in multidisciplinair teamverband kunnen werken.
 • Een enthousiaste, doortastende en flexibele persoonlijkheid.
 • Zelfreflecterend vermogen om te kunnen profiteren van de praktijkbegeleiding en supervisie.
 • Bereidheid zich in te zetten voor de behandeling vanuit de gedachte: "patiënt centraal".`

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Wat hebben wij te bieden?

We bieden een leer-arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding (2 jaar) en na afronding van de opleiding een contract voor onbepaalde tijd binnen de eenheid Volwassenen, de standplaats wordt in onderling overleg vastgesteld op basis van (formatie) mogelijkheden.

 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Ziekenhuizen (FWG 60 min. € 3.322,- max. € 4.798,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband), waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33% en een goede pensioenregeling.
 • Klimmendaal vergoedt de opleiding tot GZ-psycholoog volledig.
 • Klimmendaal verzorgt de praktijk- en werkbegeleiding en supervisie in het kader van de opleiding tot GZ-psycholoog.

Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor op externe kandidaten.

 Is je interesse gewekt?

Solliciteren kan tot en met 9 april a.s.
De gesprekken vinden plaats op 19 en 20 april 2021.

Mogelijk zullen deze in verband met de beperkingen rond het coronavirus middels videogesprekken plaatsvinden.

Interne kandidaten solliciteren via Insite.

Je kunt via de button rechts bovenaan de pagina solliciteren.

Voor nadere informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met de contactpersoon van de vacature Marlijn Rovers, praktijkopleider, op telefoonnummer 06-12790476 of per mail: m.rovers@klimmendaal.nl.

Let op: Na de sluitingsdatum van de vacature is de vacaturetekst niet meer beschikbaar.
Denk er aan om de tekst op te slaan en/of te printen.


Deze werving wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet, waarbij interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben op externe kandidaten.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.