EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

Logopedist Kind & Jeugd Arnhem, 2402-02

Over Klimmendaal

 

Ben je op zoek naar een leuke, afwisselende en leerzame functie in de zorg? Heb je belangstelling voor het werken met kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking en wil je hen op weg helpen? Dan is werken in de revalidatie echt iets voor jou!

Bij Klimmendaal hebben 650 revalidatiespecialisten dagelijks de zorg voor onze patiënten. Ieder vanuit zijn of haar eigen specialisme, maar allemaal met dezelfde inzet en kracht. Werken bij Klimmendaal is met zorg werken in een professionele en klantgerichte omgeving op diverse locaties in Oost-Nederland. Samen begeleiden we patiënten naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Voor team Wekeromseweg binnen SO Lichtenbeek, locatie Arnhem, zoeken wij voor een ziektevervanging met spoed een

Logopedist Kind & Jeugd

16-24 uur gemiddeld per week
voor 3-6 maanden

Wat worden jouw werkzaamheden?

Als logopedist binnen de kinderrevalidatie houd je je bezig met het logopedisch onderzoeken, behandelen, coachen, adviseren en voorlichten van kinderen met een lichamelijke of meervoudige beperking en hun omgeving. Je werkt in interdisciplinair teamverband onder de medische verantwoordelijkheid van een revalidatiearts en in nauwe samenwerking met de school SO Lichtenbeek. Je geeft individuele en groepsbehandelingen en sluit aan bij verschillende overleggen. Het gaat hierbij om gevarieerde en complexe problematiek op het gebied van communicatie, ondersteunende communicatie, spraak, taal en eet- en drinkproblemen.

Welke patiënten ga je begeleiden?

Je gaat werken met kinderen in de leeftijd van 4 tot circa 12 jaar op de schoollocatie SO Lichtenbeek, Wekeromseweg te Arnhem. Je behandelt kinderen met o.a. cerebrale parese, spierziekten, syndromen, algehele ontwikkelingsachterstand.

Wat vragen wij?

• Je bent in het bezit van een diploma logopedie.
• Je hebt ervaring met kinderen, bij voorkeur binnen de kinderrevalidatie.
• Je hebt ervaring in afnemen van testen, klinisch redeneren en stellen van diagnose.
• Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden zowel schriftelijk als mondeling.
• Je werkt zelfstandig, hebt een flexibele werkhouding en je bent een teamspeler.
• Je kunt discipline overstijgend participeren.
• Je hebt affiniteit en/of ervaring in het samenwerken in een schoolsetting.
• Je werkt hulpvraag gericht.
• Je bent flexibel, creatief, ondernemend en stressbestendig.
• Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen je vakgebied.
• Beschikbaarheid op de dinsdag en donderdag is een pre.
• Je hebt een open leerhouding.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Wie zijn jouw nieuwe collega’s?

De organisatie van Klimmendaal berust op 4 kernwaarden, 1 ervan is dat we ‘samen werken en elkaar versterken’. Maar ook naast het werken wordt de verbinding gezocht met andere collega’s; denk aan onze actieve personeelsvereniging. Onze organisatie heeft een actieve personeelsvereniging die het hele jaar door activiteiten voor iedereen organiseert: bijv. sportieve activiteiten, creatieve avond(en), sinterklaasfeest voor de kinderen van de PV-leden maar ook o.a. culinaire proeverijen.

Je maakt deel uit van een enthousiast interdisciplinair team onder leiding van revalidatieartsen. Het interdisciplinaire team bestaat verder uit kinderfysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, maatschappelijk werkers, GZ psychologen en wordt ondersteund door de planning en het (medisch) secretariaat.

Wat hebben wij te bieden?

Een uitdagende werkplek met een actieve vakgroep logopedie, een prettige, betrokken werksfeer in enthousiaste, hardwerkende en collegiale teams.
Het betreft een vacature voor de duur van 3 tot 6 maanden, in het kader van een ziektevervanging.

Wij zijn op zoek naar een collega die beschikbaar is voor 16-24 uur (in overleg).

Wij bieden arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen (salarisschaal FWG. 55 min. € 3.434,-- en max. € 4.842,-- bruto per maand bij een voltijds contract), waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33% en een goede pensioenregeling. Met ingang van 1 juni 2024 zal er, conform CAO, een structurele salarisverhoging plaatsvinden van 5%.

Fijn om te weten, is dat we bij Klimmendaal een MKSA regeling hebben waarmee je bijvoorbeeld een deel van de aanschaf van een fiets, computer of een sportabonnement kunt financieren. Daarnaast heeft Duurzame Inzetbaarheid speciale aandacht bij Klimmendaal. De gezondheid en het welzijn van onze medewerkers is ontzettend belangrijk. Alleen als dat in de juiste balans is, kunnen we onze patiënten geven wat we beloven.

Is je interesse gewekt?

Reageer dan direct, de gesprekken worden snel ingepland, zodra de vacature ingevuld is, zal de vacature worden gesloten.

Interne kandidaten solliciteren via Insite.
Je kunt via de button rechts bovenaan de pagina solliciteren.

Voor nadere informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met de contactpersoon van de vacature Mariëlle Steenbergen, teammanager behandelteams. Dit kan via telefoonnummer 06-11366533 of per mail: m.steenbergen@klimmendaal.nl  

Let op: Na de sluitingsdatum van de vacature is de vacaturetekst niet meer beschikbaar.
Denk er aan om de tekst op te slaan en/of te printen.

Deze werving wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet, waarbij interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben op externe kandidaten.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Acties