EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

Kinderrevalidatiearts Kind & Jeugd Arnhem, 2011-06

Over Klimmendaal

 

Ben je op zoek naar een leuke, afwisselende en leerzame functie in de zorg? Heb je belangstelling voor het werken met kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking en wil je hen op weg helpen? Dan is werken in de revalidatie echt iets voor jou!

Bij Klimmendaal hebben 650 revalidatiespecialisten dagelijks de zorg voor onze patiënten. Ieder vanuit zijn of haar eigen specialisme, maar allemaal met dezelfde inzet en kracht. Werken bij Klimmendaal is met zorg werken in een professionele en klantgerichte omgeving op diverse locaties in Oost-Nederland. Samen begeleiden we patiënten naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.


Voor team Kind & Jeugd, locatie Arnhem, zoeken wij, van 22 maart 2021 tot 1 september 2021, een

Kinderrevalidatiearts

31,5 uur gemiddeld per week
o.b.v. zwangerschapsvervanging

Wat worden jouw werkzaamheden?

Het zal gaan om poliklinische werkzaamheden voor kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar op een school voor speciaal onderwijs waaronder intakes, controles, gangbeeldanalyses, technisch spreekuur, paramedisch overleg, medisch overleg extern, commissie van begeleiding. Er wordt gewerkt volgens de EKEP systematiek. Tevens hebben we een regionale functie voor kinderen met een neuromusculaire aandoening. We hebben een gezamenlijk spreekuur met een consulent orthopedie en er zijn wekelijks gezamenlijke spreekuren met de instrumentmaker/schoenmaker.
Je werkt op deze locatie samen met een physician assistant en collega revalidatiearts.

Welke patiënten ga je begeleiden?

Het gaat om kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar met bijvoorbeeld cerebrale parese, genetische aandoeningen, neuromusculaire aandoeningen, orthopedische aandoeningen, niet-aangeboren hersenletsel.

Wat vragen wij?

- Geregistreerd revalidatiearts of arts assistent aan het einde van de opleiding.
- Grote affiniteit met de kinderrevalidatie.
- Goede contactuele eigenschappen.
- Positieve en daadkrachtige instelling.
- Vermogen om te opereren in een groot intern team en extern netwerk.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Wie zijn jouw nieuwe collega’s?

Klimmendaal Kind & Jeugd heeft 10 kinderrevalidatieartsen, 3 PA's, 1 ANIOS en 1 AIOS. Wij zijn enthousiaste en gedreven collega’s die graag samen met jou de medisch specialistische revalidatie in deze grote regio stevig verankeren in het bewegende zorgveld. Cognitieve revalidatie is één van de speerpunten in ons medisch beleidsplan voor zowel volwassenen als Kind & Jeugd. Voor de kinderen bieden wij zowel de klinische revalidatie als de behandeling in de (sub) acute en chronische fase. Verder biedt Klimmendaal moderne faciliteiten, zoals een laboratorium voor gangbeeldanalyse en de Grail. Er heerst een goed opleidingsklimaat met frequent onderwijsmomenten, refereeravonden, wetenschapsmiddagen en nascholing BMZ. Onze totale medische staf bestaat uit ruim 40 goed samenwerkende revalidatieartsen.

Wat hebben wij te bieden?

Een prettige, betrokken werksfeer in een enthousiast, gemotiveerd en collegiaal team. We bieden een tijdelijk contract voor de duur van 5 maanden van
22 maart 2021 tot 1 september 2021, gedurende het zwangerschaps/bevallingsverlof
.

Arbeidsvoorwaarden zijn conform Arbeidsvoorwaardenregeling Medisch Specialisten (AMS).

 
Is je interesse gewekt?

Solliciteren kan tot en met 3 januari a.s.

Interne kandidaten solliciteren via Insite.

Je kunt via de button rechts bovenaan de pagina solliciteren.

Voor nadere informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met de contactpersoon van de vacature Sabina Groen op telefoonnummer 06-51319524 of per mail: groen-medischmanager@klimmendaal.nl

Let op: Na de sluitingsdatum van de vacature is de vacaturetekst niet meer beschikbaar.
Denk er aan om de tekst op te slaan en/of te printen.

Deze werving wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet, waarbij interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben op externe kandidaten.

 Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.