EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

Kinderrevalidatiearts, 2105-04

Over Klimmendaal

Ben je op zoek naar een leuke, afwisselende en leerzame functie in de zorg? Heb je belangstelling voor het werken met kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking en wil je hen op weg helpen? Dan is werken in de revalidatie echt iets voor jou!

Bij Klimmendaal hebben 700 revalidatiespecialisten dagelijks de zorg voor onze patiënten. Ieder vanuit zijn of haar eigen specialisme, maar allemaal met dezelfde inzet en kracht. Werken bij Klimmendaal is met zorg werken in een professionele en klantgerichte omgeving op diverse locaties in Oost-Nederland. Samen begeleiden we patiënten naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past. 

Klimmendaal Kind & Jeugd heeft 10 kinderrevalidatieartsen, 3 PA's, 1 ANIOS en 1 AIOS. Cognitieve revalidatie is één van de speerpunten voor zowel volwassenen als Kind & Jeugd. Voor de kinderen bieden wij zowel de klinische revalidatie als de behandeling in de (sub) acute en chronische fase.

Wij dagen kinderen met motorische en/of cognitieve beperkingen uit hun eigen kracht te benutten en hun grenzen te verleggen, zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen en zo zelfstandig mogelijk kunnen functioneren. Daartoe hebben we bevlogen, deskundige medewerkers die de vrijheid hebben en de verantwoordelijkheid nemen om zichzelf en elkaar te ontwikkelen.

Voor team Artsen Kind & Jeugd, locatie Apeldoorn, zoeken wij een

Kinderrevalidatiearts

27 uur gemiddeld per week

Wat worden jouw werkzaamheden?

Het zal gaan om het aansturen van poliklinische revalidatiebehandeling, voor met name kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar en een kleine groep 14-21 jarigen, op een locatie voor speciaal onderwijs in Apeldoorn. Er wordt nauw samengewerkt met de school volgens het Eén kind, één plan (EKEP) principe. Op deze schoollocatie wordt samengewerkt met een physician assistant.

We werken nauw samen met de kinderartsen in de regio, de onderwijsspecialisten, instellingen voor kinderen met een verstandelijke beperking, paramedici in de 1e lijn en integrale vroeghulp. We hebben een consulent orthopedie en kinder- en jeugdpsychiatrie. Tevens zijn er gezamenlijke spreekuren met de instrumentmaker/schoenmaker.

De vacature kan in overleg deels worden ingevuld met ziekenhuisrevalidatie of de algemene polikliniek.

Het draaien van bereikbaarheidsdiensten voor de kliniek Volwassenen & Kind & Jeugd op de locatie in Arnhem of Apeldoorn maakt deel uit van jouw arbeidsovereenkomst.

Welke patiënten ga je begeleiden?

De patiënten zijn kinderen met alle voorkomende diagnosen met name in de leeftijd van 4-12 jaar.

Wat vragen wij?

• Een geregistreerd revalidatiearts.
• Grote affiniteit met en visie op kinderrevalidatie.
• Een inspirerende, ondernemende en daadkrachtige collega.
• Goede contactuele eigenschappen.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Wie zijn jouw nieuwe collega’s?

Wij zijn enthousiaste en betrokken collega’s die graag samen met jou grenzen verleggen.

Wat hebben wij te bieden?

Een prettige, betrokken werksfeer in een enthousiast, hardwerkend en collegiaal team.
Klimmendaal biedt moderne faciliteiten, zoals een laboratorium voor gangbeeldanalyse en de Grail. Er heerst een goed opleidingsklimaat met frequent onderwijsmomenten, refereeravonden, wetenschapsmiddagen en nascholing BMZ. Onze totale medische staf bestaat uit ruim 40 goed samenwerkende revalidatieartsen.
Indien je later dan september 2021 beschikbaar bent, nodigen we je toch van harte uit voor een gesprek. En als je graag eerder aan de slag wilt dan kan dat ook!
Arbeidsvoorwaarden zijn conform Arbeidsvoorwaardenregeling Medisch Specialisten (AMS).

Is je interesse gewekt?

Solliciteren kan tot en met 10 juni a.s.
Interne kandidaten solliciteren via Insite.
Je kunt via de button rechts bovenaan de pagina solliciteren.


De gesprekken vinden plaats op 17 juni 2021 tussen 15.30-17.30 uur.

Voor nadere informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met de contactpersoon van de vacature Sabina Groen, medisch manager en kinderrevalidatiearts op telefoonnummer 06-51319524 of per mail: groen-medischmanager@klimmendaal.nl

Let op: Na de sluitingsdatum van de vacature is de vacaturetekst niet meer beschikbaar.
Denk er aan om de tekst op te slaan en/of te printen.

Deze werving wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet, waarbij interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben op externe kandidaten.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.