EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

GZ- Psycholoog, 1912-13

Over Klimmendaal


Ben je op zoek naar een leuke, afwisselende en leerzame functie in de zorg? Heb je belangstelling voor het werken met kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking en wil je hen op weg helpen? Dan is werken in de revalidatie echt iets voor jou!

Bij Klimmendaal hebben 650 revalidatiespecialisten dagelijks de zorg voor onze patiënten. Ieder vanuit zijn of haar eigen specialisme, maar allemaal met dezelfde inzet en kracht. Werken bij Klimmendaal is met zorg werken in een professionele en klantgerichte omgeving op diverse locaties in Oost-Nederland. Samen begeleiden we patiënten naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Voor team Neurologie 2 Volwassenen, locatie Arnhem, zoeken wij een

GZ-psycholoog

20 - 32 uur gemiddeld per week

Wat worden jouw werkzaamheden?

 • het uitvoeren van psychologische diagnostiek;
 • psychologische behandeling en begeleiding patiënten/patiëntsystemen, individueel en in groepsverband;
 • advisering en coaching van het behandelteam waaronder revalidatiearts, ergotherapeut, fysiotherapeut, maatschappelijk werk, met betrekking tot de behandeling van patiënten en hun systemen;
 • consulten, incl. indicatiestelling met advies voor behandeling en/of verwijzing;
 • bijdrage leveren aan lopend wetenschappelijk onderzoek.

Welke patiënten ga je begeleiden?

Je bent hoofdzakelijk werkzaam binnen de cognitieve revalidatie. Hier doe je neuropsychologische diagnostiek en behandel je volwassenen met Niet Aangeboren Hersenletsel (>4 maanden na letsel) met hoofdzakelijk cognitieve, emotionele en gedragsmatige klachten na hersenletsel, in een poliklinische revalidatiesetting op de hoofdlocatie in Arnhem. Cognitieve revalidatie is het speerpunt van de organisatie en kent een grote ontwikkeling. Er wordt dan ook nauw samengewerkt met het Expertisecentrum van Klimmendaal op het gebied van opleiding en wetenschappelijk onderzoek en er wordt waar mogelijk evidence-based gewerkt.
Daarnaast ben je 1 dag (maandag) werkzaam voor het team poliklinische revalidatie op locatie Rijnstate Ziekenhuis in Arnhem met een brede doelgroep patiënten (o.a. CVA, MS, orthopedisch letsel). Hier doe je neuropsychologische diagnostiek, kortdurende behandelingen en heb je een adviserende rol voor het multidisciplinaire team.

Wat vragen wij?

 • registratie als GZ-psycholoog;
 • ervaring met EMDR (minimaal basiscursus afgerond of bereid zijn deze te volgen);
 • kennis, affiniteit en ervaring m.b.t. Niet Aangeboren Hersenletsel;
 • kennis, affiniteit en ervaring met Cognitieve Revalidatie is een pre;
 • (participeren in) wetenschappelijk onderzoek maakt je enthousiast;
 • je werkt zelfstandig en flexibel;
 • je werkt daarnaast goed samen in multidisciplinair teamverband
 • je hebt een positieve instelling, ziet kansen en staat stevig in je schoenen;
 • beschikbaar op maandagochtend (i.v.m. MDO);

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Wat hebben wij te bieden?

Een prettige, betrokken werksfeer in een enthousiast, gemotiveerd en collegiaal team. Inhoudelijk bieden we up-to-date kennis en nieuwe ontwikkelingen binnen de cognitieve revalidatie. We bieden een contract voor onbepaalde tijd.

Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen (salarisschaal FWG 65 min. € 3.664,- en max. € 5.504,- bruto per maand), waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33% en een goede pensioenregeling.

Is je interesse gewekt?

Solliciteren kan tot en met 19 januari a.s.

Interne kandidaten solliciteren via Insite.

Je kunt via de button rechts bovenaan de pagina solliciteren.

Voor nadere informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met de contactpersoon van de vacature Hester Schoch (regiomanager) bereikbaar op telefoonnummer 06-30117535 of per mail: h.schoch@klimmendaal.nl. 

Let op: Na de sluitingsdatum van de vacature is de vacaturetekst niet meer beschikbaar.
Denk er aan om de tekst op te slaan en/of te printen.

Deze werving wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet, waarbij interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben op externe kandidaten.

 Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.