EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

Game Designer, 2103-04

Ben jij een ervaren game, level designer die zich in wil zetten voor de zorg en enthousiast wordt van bezig zijn met innovatie en ontwikkeling?

Voor het onderzoeksproject Karman Line zoeken wij per direct voor 4 maanden een

Game, Level designer

32-36 uur gemiddeld per week

Over Klimmendaal

Bij Klimmendaal hebben 650 revalidatiespecialisten dagelijks de zorg voor kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Ieder vanuit zijn of haar eigen specialisme, maar allemaal met dezelfde inzet en kracht. Werken bij Klimmendaal is met zorg werken in een professionele en klantgerichte omgeving op diverse locaties in Oost-Nederland. Samen begeleiden we patiënten naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past. De komende jaren wil Klimmendaal haar sterke positie verder uitdragen, uitbreiden en verankeren in de regio.

Het Expertisecentrum is verantwoordelijk voor de toename van expertise en innovatie binnen Klimmendaal en het extern uitdragen van de expertise. Ook vindt binnen het Expertisecentrum wetenschappelijk onderzoek plaats.

Wat worden jouw werkzaamheden?

Wij zoeken tijdelijk een Game, Level Designer voor een toegepaste game-set genaamd Karman Line voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Karman Line is een set van games die gebaseerd is op een aantal bewezen effectieve behandel-compensatiestrategie?n, die in de cognitieve revalidatie worden ingezet om het alledaags functioneren binnen verschillende cognitieve domeinen te verbeteren.

Door het inzetten van een toegepaste game voor mensen met NAH willen wij de behandeling voor mensen met hersenletsel verder verbeteren. Op plezierige en innovatieve wijze verhogen we het zelfvertrouwen waardoor patiënten activiteiten in het dagelijks leven weer oppakken die voorheen automatisch gingen.

Wat ga je doen?

 • ­Maken van animaties, ontwerpen en ontwikkelen van gameplay en mechanics binnen een 2D point & click visual novel.
 • Je maakt van losse onderdelen van verschillende therapieën een digitaal verhaal dat voor patiënten een verademing is om mee te spelen (te trainen).­
 • Mensen met NAH zijn snel overprikkeld en/of afgeleid waardoor een helder level design extreem belangrijk is maar je ziet dit juist als een uitdaging.
 • Je werkt nauw samen met een programmeur, art designer, program manager en 2 promovendi die onderzoek gaan doen naar het effect van de game-set volgens het “DO-Research” principe (maak, test, onderzoek en verbeter).

Wat vragen wij?

 • 3 jaar of meer ervaring in het ontwikkelen van games met de voorkeur Unity3D en GameMakerPro, VisualNovel Maker, RPGMaker, Construct3.
 • Bij voorkeur een opleiding game development HKU, Saxion, Breda University of Applied Sciences of DAE.
 • Ervaring of affiniteit met applied games (serious games).
 • Een goed gevoel voor design, esthetiek, vloeiende gameplay, game mechanics.
 • Een goed oog voor detail, werkt snel en op hoog niveau.
 • Ervaring met het maken van creatieve animaties en scripting.
 • Je kunt goed op afstand werken en hebt een goede en gezonde werkkamer thuis.
 • Goede communicatie skills.
 • Een passie voor het ontwikkelen van games en het creatieve proces ervan.
 • Je bent behulpzaam en hebt een oplossende “can do” houding.
 • Je deinst niet terug van een intensief iteratie proces.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Wie zijn jouw nieuwe collega’s?

Binnen het Expertisecentrum werken zo’n 70 enthousiaste en betrokken professionals in een plezierige en ambitieuze werkomgeving samen aan het verder ontwikkelen en uitdragen van de kennis en expertise van Klimmendaal. Binnen het project Karman Line werken meerdere partijen samen. Je werkt nauw samen met een programmeur, art designer, program manager en 2 promovendi.

Wat hebben wij te bieden?

Een uitdagende tijdelijke functie binnen een gedreven organisatie waar innovatief en klantgericht gewerkt wordt. Een zelfstandige functie met voldoende ruimte voor eigen invulling en initiatief. We bieden een tijdelijk contract voor de duur van 4 maanden. Arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO Ziekenhuizen. Salarisindicatie is € 2.500,- tot € 3.000,- bruto, exclusief 8% vakantietoeslag en eindejaarsuitkering..

Is je interesse gewekt?

Solliciteren kan tot en met 24 maart. a.s.

Interne kandidaten solliciteren via Insite.

Je kunt via de button rechts bovenaan de pagina solliciteren.

Voor nadere informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met de contactpersoon van de vacature: Stephan Aarts op telefoonnummer 026-3527539 of per mail: stephan@yellowriders.com

Let op: Na de sluitingsdatum van de vacature is de vacaturetekst niet meer beschikbaar.
Denk er aan om de tekst op te slaan en/of te printen.

Deze werving wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet, waarbij interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben op externe kandidaten.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.