EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

Flexibele, enthousiaste GZ psycholoog, 2111-06

Over Klimmendaal

Bij Klimmendaal hebben 700 revalidatiespecialisten dagelijks de zorg voor onze patiënten. Ieder vanuit zijn of haar eigen specialisme, maar allemaal met dezelfde inzet en kracht. Werken bij Klimmendaal is met zorg werken in een professionele en klantgerichte omgeving op diverse locaties in Oost-Nederland. Samen begeleiden we patiënten naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

De medewerkers van Klimmendaal herkennen zich in de volgende kernwaarden “we communiceren open en hebben aandacht voor elkaar”, “we geven en nemen verantwoordelijkheid”, “wij werken samen en versterken elkaar”, “we nemen initiatief en kijken over grenzen heen”.

Zintens Arbeid en Gezondheid is onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten en gepositioneerd binnen het Expertisecentrum van Klimmendaal. Zintens begeleidt sinds 1996 mensen op weg naar werk, herstel en beweging. Ons team slaat de brug van gezondheidszorg naar re-integratie. Dit doen we door duidelijkheid te bieden over de belastbaarheid van onze cliënten of door die belastbaarheid zo te verbeteren dat werk weer mogelijk is.

Voor Zintens, locatie Arnhem, zoeken wij een flexibele en enthousiaste 

GZ-psycholoog

4 uur gemiddeld per week
met bereidheid tot meeruren

Wat worden jouw werkzaamheden?

Als GZ psycholoog ga je uitgebreide Neuropsychologische Onderzoeken (NPO) uitvoeren bij cliënten in de context van arbeid en gezondheid. Je werkt hierin nauw samen met onze psychodiagnostisch medewerkster die de testen afneemt. Tevens ben je beschikbaar als vraagbaak voor collega’s en help je hen zonodig bij het duiden van cognitieve belemmeringen bij cliënten.

Welke cliënten ga je ontmoeten?

Je werkt met volwassen cliënten wie in meer of mindere mate zijn aangedaan in hun dagelijks functioneren of hierin klachten ervaren, na het doormaken van hersenletsel. 

De aanleiding voor verwijzers om een Neuropsychologisch Onderzoek bij Zintens aan te vragen is veelal gelegen in de vraag “Wat maakt dat cliënten moeite hebben om te functioneren in (hun eigen) arbeid?”.

Wat vragen wij?

  • BIG-geregistreerd als GZ-(neuro)psycholoog.
  • Het uitvoeren van NPO’s heeft geen geheimen voor je en je hebt affiniteit met en/of ervaring in het werkveld van arbeid en gezondheid.
  • Je werkt graag in een (deels) commerciële werksetting en bent goed in staat om bij het uitvoeren van de NPO’s om te gaan met eventuele conflicterende belangen van cliënt en/of opdrachtgever.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Wie zijn jouw nieuwe collega’s?

De werkzaamheden verricht je als onderdeel van een enthousiast, gemotiveerd en resultaatgericht team Arbeid. Binnen Klimmendaal maak je onderdeel uit van de vakgroep psychologen.
Voor meer informatie kun je terecht op onze website www.zintens.nl of bekijk ons digitale jubileum magazine via Cover - Jubileummagazine Zintens 25 jaar (foleon.com)

Wat hebben wij te bieden?

Een prettige, betrokken werksfeer in een enthousiast, gemotiveerd en collegiaal team. We bieden een tijdelijk contract voor de duur van 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging/vast dienstverband.
Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen salarisschaal FWG 65 (GZ-psycholoog) min. € 3.850,- en max. € 5.801,- bruto per maand bij een voltijds dienstverband, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33% en een goede pensioenregeling.

Is je interesse gewekt?

Solliciteren kan tot en met 1 juli a.s. 
Als we de geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature eerder. Hebben we deze nog niet gevonden, dan zoeken we nog wat langer door.

Je rechtstreeks via de button rechts bovenaan de pagina solliciteren.

Mocht je vragen hebben over het indienen van jouw sollicitatie dan kun je contact opnemen met de afdeling P&O op telefoonnummer 026-3526830.Voor nadere informatie over de inhoud van functie kun je contact opnemen met onze manager Eva Alink, via het secretariaat op 026-3526259.

Let op: Na de sluitingsdatum van de vacature is de vacaturetekst niet meer beschikbaar.
Denk er aan om de tekst op te slaan en/of te printen.

Deze werving wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet, waarbij interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben op externe kandidaten.

 Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Acties