EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

Flexibele, enthousiaste GZ psycholoog, 2111-06

Over Klimmendaal

Ben je op zoek naar een leuke, afwisselende en leerzame functie in de zorg? Heb je belangstelling voor het werken met kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking en wil je hen op weg helpen? Dan is werken in de revalidatie echt iets voor jou!

Bij Klimmendaal hebben 700 revalidatiespecialisten dagelijks de zorg voor onze patiënten. Ieder vanuit zijn of haar eigen specialisme, maar allemaal met dezelfde inzet en kracht. Werken bij Klimmendaal is met zorg werken in een professionele en klantgerichte omgeving op diverse locaties in Oost-Nederland. Samen begeleiden we patiënten naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

De medewerkers van Klimmendaal herkennen zich in de volgende kernwaarden “we communiceren open en hebben aandacht voor elkaar”, “we geven en nemen verantwoordelijkheid”, “wij werken samen en versterken elkaar”, “we nemen initiatief en kijken over grenzen heen”.

Zintens Arbeid en Gezondheid is onderdeel van Klimmendaal Revalidatiespecialisten en gepositioneerd binnen het Expertisecentrum van Klimmendaal. Zintens begeleidt sinds 1996 mensen op weg naar werk, herstel en beweging. Ons team slaat de brug van gezondheidszorg naar re-integratie. Dit doen we door duidelijkheid te bieden over de belastbaarheid van onze cliënten of door die belastbaarheid zo te verbeteren dat werk weer mogelijk is.

Voor Zintens, locatie Arnhem, zoeken wij een flexibele en enthousiaste 

GZ-psycholoog

24 uur gemiddeld per week

Wat worden jouw werkzaamheden?

Als psycholoog bij Zintens werk je intensief samen in een multidisciplinair team, van PMT/bewegingsagoog, psycholoog, re-integratie-begeleider, fysiotherapeut en revalidatiearts, dat het programma Vroege Interventie uitvoert. Je werkt met cliënten die zowel in groepsverband als individueel een 15 weeks programma doorlopen dat zich kenmerkt door een cognitief gedragsmatige aanpak. Arbeid is een belangrijk onderdeel van de Vroege Interventie methodiek. De re-integratie wordt altijd in fases opgebouwd onder deskundige begeleiding van het team, uiteraard met oog voor de specifieke situatie van de werknemer. Het team bekijkt welke interventies en hulpactiviteiten er nodig zijn om de re-integratie te versnellen. Denk daarbij aan psychologische coaching, fysieke coaching & training en re- integratie-begeleiding.

Daarnaast voer je zelfstandig de neuropsychologische onderzoeken (NPO) uit in opdracht van externe opdrachtgevers. Je werkt hierin nauw samen met een psychodiagnostisch medewerker die de testen afneemt. Het NPO kan voorafgaand aan een arbeidsdiagnostisch onderzoek worden aangevraagd, je hebt dan overleg met de arbeidsadviseur die dit onderzoek begeleidt. 
Ook ben je in voorkomende gevallen vraagbaak als het gaat om (neuro)psychologische vraagstukken. 

Welke patiënten ga je begeleiden?

In de bredere zin betreft dit cliënten met langer bestaande pijnklachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. 
Neuropsychologische onderzoeken (NPO) worden uitgevoerd in opdracht van externe opdrachtgevers voor cliënten met uiteenlopende vraagstukken gerelateerd aan Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).  

Wat vragen wij?

• BIG-geregistreerd als GZ psycholoog
• affiniteit en ervaring op het gebied van het vakgebied arbeid en gezondheid;
• kennis, affiniteit en ervaring met werken met ACT, CGT, het gevolgenmodel en uitvoeren van EMDR-behandelingen is een sterke pre;
• affiniteit en/of ervaring op het gebied van groepsdynamica is zeer wenselijk;
• aantoonbare ervaring in het afnemen van neuropsychologisch onderzoek (NPO) waarbij ervaring in een zakelijke, commerciële setting een pre is;
• kennis van- en ervaring met het werken met genoemde doelgroepen is een pre, bij voorkeur in multidisciplinair verband;
• gemotiveerde belangstelling voor het op doelgerichte wijze werken met deze doelgroep;
• zelfstandige werkhouding;
• een doortastende en flexibele persoonlijkheid met bereidheid om zonodig op andere locaties te werken;
• je kent de professionele meerwaarde van het samenwerken met een psychomotore therapeut;
• bereidheid tot het leveren van een inhoudelijke en persoonlijke bijdrage aan het team;
• je draagt actief bij aan de kernwaarden van de organisatie;
• Bereidheid om indien nodig te werken op verschillende locaties van Klimmendaal en digitaal vanuit huis.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Wie zijn jouw nieuwe collega’s?

Zintens bestaat momenteel uit 60 professionals die in de verschillende functies en teams en op verschillende locaties hun dienstverlening aanbieden aan cliënten met uiteenlopende aandoeningen en vraagstukken.
De werkzaamheden verricht je binnen een enthousiast, gemotiveerd en sterk resultaatgericht ingesteld interdisciplinair team. Daarbij maak je ook onderdeel uit van het gehele Zintens team dat voor cliënten met uiteenlopende aandoeningen en/of klachten diagnostiek en behandeling uitvoert. Binnen Klimmendaal maak je onderdeel uit van de vakgroep psychologen.
Voor meer informatie kun je terecht op onze website www.zintens.nl

Wat hebben wij te bieden?

Een prettige, betrokken werksfeer in een enthousiast, gemotiveerd en collegiaal team. We bieden een tijdelijk contract voor de duur van 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging/vast dienstverband bij goed functioneren en bij gelijkblijvende bedrijfseconomische omstandigheden.
Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen salarisschaal FWG 65 (GZ-psycholoog) (min. € 3.774,- en max. € 5.620,- bruto per maand bij een voltijds contract), waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33% en een goede pensioenregeling. 

Is je interesse gewekt?

Solliciteren kan tot en met 30 november a.s.

Interne kandidaten solliciteren via Insite.

Je kunt via de button rechts bovenaan de pagina solliciteren.

De gesprekken vinden in week 49 en 50 plaats. 

Voor nadere informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met de contactpersoon van de vacature Eva Alink, Manager Zintens, op telefoonnummer 0625637917 of per mail: e.alink@klimmendaal.nl
 

Let op: Na de sluitingsdatum van de vacature is de vacaturetekst niet meer beschikbaar.
Denk er aan om de tekst op te slaan en/of te printen.

Deze werving wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet, waarbij interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang hebben op externe kandidaten.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Acties